El Sindicat de Periodistes de Catalunya dóna suport a les denúncies dels treballadors d’El Mundo de Catalunya per l’acomiadament del redactor en cap Félix Martínez. Aquest es va produir el divendres 30 de novembre passat arran d’un article d’opinió publicat a l’edició catalana del diari sobre les celebracions franquistes del 20-N.

El Sindicat deplora que ni el mateix afectat ni el comitè d’empresa no hagin estat convocats prèviament per l’empresa per conèixer la seva versió dels fets i que no s’hagi tingut en compte els dotze anys de servei que el company duia al diari, els darrers dels quals en càrrecs de responsabilitat desenvolupats a plena satisfacció de la direcció del rotatiu. Prova d’això és que Félix Martínez no havia estat amonestat mai oficialment pel diari. En conseqüència, l’SPC creu que l’única motivació d’aquesta decisió són les pressions polítiques que els sectors ultres han fet sobre el director del diari, que l’han forçat a un acomiadament injust i fora de tota mida.

El Sindicat es posa a la disposició dels treballadors d’El Mundo de Catalunya i del company Félix Martínez per impulsar les accions que creguin necessàries en defensa del bon nom del company i d’una resolució justa del conflicte.

Barcelona, 4 de desembre de 2007