La Coordinadora de Comitès d’Empresa del Grup Zeta s’adhereix a la convocatòria de vaga realitzada pels sindicats CCOO i UGT – i que en el nostre sector té el suport, a més, de l’Associació Nacional d’Informadors Gràfics de Premsa i Televisió, la Federació de Sindicats de Periodistes (FeSP), i el Sindicat de la Imatge UPIFC – i convida a tots els treballadors del Grup i a tots els companys dels mitjans de comunicació a sumar-se a la protesta per frenar la salvatge Reforma Laboral aprovada pel Govern de Mariano Rajoy que arrasa amb els drets que ha costat dècades de lluita aconseguir.

Algunes de les empreses del Grup Zeta ja ens hem vist afectades per aquesta reforma -i la resta es veurà afectada pròximament- i hem hagut de lluitar per evitar retallades salvatges i modificacions de les nostres condicions de treball. Malgrat això, volem posar de manifest el rebuig dels treballadors del Grup Zeta a les mesures de retallada salarial que implementa la direcció com a única solució a les conseqüències d’anys de mala administració.

Finalment, la reforma de Rajoy està augmentant la precarietat que afecta els treballadors dels mitjans, agreujant la indefensió davant les pressions de les empreses, la qual cosa redunda en la vulneració de la garantia constitucional al dret a la informació de la ciutadania.

Per tot això i perquè precarietat és igual a desinformació, animem a tots els nostres companys i a tots els treballadors a mostrar el rebuig absolut a la Reforma Laboral sumant-se a la vaga general.