El periodista i dibuixant Alfonso López és l’autor del cartell de la IV Assemblea de periodistes que se celebrarà el 16 de juny al Centre Cívic Pati Llimona de Barcelona.

Nascut el 1950, López ha publicat la seva obra a La Vanguardia, El Periódico, Diari de Barcelona, Avui i Público. També a revistes com Oriflama i Canigó. Va ser membre del comitè promotor del Saló del Còmic de Barcelona i ha creat i dirigit diferents publicacions. Entre altres guardons, el 2011 va rebre el Premi Nacional de Còmic.

Recordem que l’Assemblea de Periodistes se celebra sota el títol Què quedarà del periodisme i participaran com a ponents Silvia Cobo, columnista al diari on line Economia digital; Pere Rusiñol, exredactor del diari Público, i Joan Manuel Tresserras, exconseller de Cultura i Comunicació.

Per preparar els debats de l’Assemblea del 16 de juny, alguns companys han plantejat les seves reflexions i propostes publicades en aquesta web.

‘Hacke’ al periodisme (Quique Azcona)
Precarietat laboral (Fabián Nevado)
La concentració de mitjans (Dardo Gómez)
Què fem amb els canvis en el periodisme (Dardo Gómez)
L’autoocupació (Àngels Marín)
Escanejant el sector de la comunicació (Enric Bastardes)

A tots els qui vulgueu assistir a l’Assemblea us demanen que confirmeu l’assistència a través del correu electrònic: assembleaperiodistes@gmail.com

Podeu deixar els vostres comentaris a les notícies, per exposar les vostres opinions o explicar la vostra situació laboral i professional.