El comitè d’empresa de TVE a Catalunya ha fet avui la segona concentració de treballadors del centre de producció de TVE a Sant Cugat. Com la primera, s’ha fet amb xiulets i, segons el comitè, els treballadors l’han secundada majoritàriament: “una vegada més i sota la coacció de la direcció” al vestíbul principal del centre en senyal de protesta “contra la política d’exernalització que porten a terme els directius de la corporació RTVE i a favor de la plena ocupació del personal propi de l’empresa”.

El comitè d’empresa demana la dimissió de l’equip directiu del centre i “la recuperació dels continguts de servei públic i la producció als horaris de més audiència”.

També es reivindica un pla de producció interna específic per al centre de Sant Cugat i l’augment de programes a la franja de desconnexió.

Els treballadors han tornat a manifestar el seu malestar amb una xiulada a la directora del centre de TVE a Sant Cugat, Montserrat Abbad, i mantindran les seves reivindicacions amb noves concentracions. A més, s’ha reiterat el suport al calendari de mobilitzacions previst pel comitè general intercentres.