Els treballadors de la Radiotelevisió de les Illes Balears (RTVIB) han emès un comunicat on exigeixen “la destitució immediata” del director general Antoni Martorell, després de “l’allau d’imputacions” per corrupció a Unió Mallorquina (UM), partit al qual pertany. Els treballadors entenen que si el president balear, Francesc Antich, ha fet fora UM del Govern balear, seria “coherent que aquesta mesura s’apliqui també a la direcció d’IB3”. A més, també exigeixen la destitució del director de producció aliena d’IB3 Televisió, Alfredo Conde, “càrrec de confiança d’Antoni Martorell”, actualment imputat en el Cas Maquillatge i en llibertat sota fiança de 200.000 euros.

El comunicat denuncia que “la gestió nefasta i la manca de transparència del director de l’ens des que va assumir el càrrec ha suposat un malbaratament continuat dels diners dels ciutadans, la inestabilitat laboral dels treballadors i el deteriorament del servei públic”. A més, els treballadors demanen una investigació sobre la gestió de Martorell al capdavant d’IB3 des del principi del seu mandat per la vinculació d’aquest amb UM.

Els treballadors sol•liciten una votació urgent i apel•len a la “responsabilitat política” per cessar Antoni Martorell de les seves funcions.