La Coordinadora de Comitès d’Empresa del Grupo Zeta a Barcelona vol agrair a tots els que van secundar la vaga del passat dia 28 el vostre suport. Tot el que s’aconsegueixi a partir d’aquest moment haurà estat, en gran mesura, gràcies a tots vosaltres i a altres centenars de milers de treballadors que deixem clar al Govern el que pensàvem de la reforma laboral.

Però, encara que la vaga ja hagi passat, volem dir-vos que els membres dels comitès d’empresa seguim pensant que la reforma laboral continua sent una ofensa per a tots els treballadors d’aquest país, que precaritza l’ocupació i deixa desvalguts als assalariats davant de les empreses en el seu afany d’abaratir cada vegada més l’acomiadament per augmentar el seu marge de benefici- i no per crear ocupació -.

Amb l’agreujant, en el sector de mitjans de comunicació, que la precarietat laboral es converteix en una informació de baixa qualitat motivada per la por a l’acomiadament, a ser víctima d’un ERO, es a dir, es converteix EN DESINFORMACIÓ.

Seguirem recolzant totes les mesures legals que busquin la correcció o la derogació d’aquesta reforma laboral. Perquè les condicions de treball dignes, sense por a acomiadaments per previsió de disminució de beneficis, són la garantia d’una informació professional i de qualitat. Aquesta és la nostra disjuntiva: oposar-nos a la precarietat laboral i lluitar per una ocupació digna per oferir informació digne als ciutadans, o plegar-nos a les arbitrarietats i a la indefensió que promou la reforma laboral del Govern.

El dia 29 un diari va publicar una frase de Martín Luther King que deia: “Ningú es podrà puja a la nostra esquena si no ens ajupim”.

Esperem comptar amb el vostre suport en el futur.