Set fotògrafs del Sindicat de Periodistes de Catalunya (SPC) -més un convidat- participaran en una mostra fotogràfica inclosa dins del prestigiós Festival Off du Photoreportage-VISA Off de Perpinyà. L’exposició consta de 134 imatges i serà presentada davant els mitjans de comunicació el pròxim dia 29 d’agost a les sis de la tarda, acte que es desenvoluparà al Centre Espanyol de Perpinyà, (26, Rue Jeanne d’Arc). Estarà oberta del 27 d’agost al 10 de setembre.

Els fotoperiodistes de l’SPC presents a la mostra són Paco Feria, Joan Puig, Gemma Miralda, Lucas Vallecillos, Salva Campillo, Lluis Díez Solano y Albert Fortuny. El convidat és Quim Llenas (Agència Cover). Tots ells aportarán els seus treballs amb temàtiques sobre Flamenc, Clic (instantànies), Patagònia, Teatre, Sahrauís, Protestes Transavasament de l’Ebre, Instantànies 2 i Mestres del paladar. Al mateix temps que els professionals, alumnes del curs de postgrau de reportatge de l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya, ofereixen una petita mostra de les seves fotografies.

El comissari de l’exposició és Lluís Díez Solano, secretari de Drets d’Autoria i Fotografia de l’SPC i professor de l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya. La presentació oficial del Festival Off tindrà lloc el dia 25 d’agost a les 11 del matí a la seu oficial (Casa de la Generalitat, 1 carrer de la Fusteria, Perpinyà). Una part significativa de la mostra es podrà veure en el marc dels actes previstos al voltant del pròxim Congrés de l’SPC, a celebrar els dies 12 i 13 de novembre a l’Ateneu Barcelonès.