El moviment social Attac a Espanya es fa ressó de la crida d’ajuda efectuada per Denis Robert, un gran lluitador, amic i ciutadà compromès com pocs, que des de la seva posició singular de periodista, porta anys dedicant-se a la investigació i denúncia dels tèrbols mecanismes i instruments que utilitzen els grans delinqüents, els delinqüents de corbata, la gran banca i transnacionals per a saquejar a la ciutadania servint-se del procel·ló magma de les finances globals.

Denis ja fa temps que és una persona molesta per al sistema financer internacional i l’elit que ho mou. El seu tarannà indagador no resisteix, sense revelar-se, les grans mentides, les grans estafes dels poderosos als humils. La seva consciència i el seu valor li han impulsat a investigar una de les grans caixes negres del poder dels diners. En els seus llibres Revelacions i La caixa negra així com en articles i documentals, aconsegueix desentranyar el funcionament d’una de les dues grans Caixes negres que encoratgen la gran especulació internacional i el delicte financer, deixant els ciutadans i els pobles desproveïts d’eines per controlar l’economia i a l’atzar del mercat.

Clearstream, que així es diu aquesta gran societat creada per afavorir la globalització financera, és en l’actualitat un instrument opac davant la falta de control i regulació que caracteritzen a aquest procés de globalització, pel que és instrumentalitzat per a la gran especulació i per vehicular el delicte financer. És per això que la tossuda tasca d’investigació de Denis Robert, al fer transparenti el pretesament ocult, ha projectat llum sobre els secrets del sistema financer posant al descobert les trames de corrupció i delicte que acull.

Clearstream, sorpresa, s’ha regirat amb tot el pes del seu poder, teixint una xarxa tupida per fer abandonar la seva obstinació a Robert. Els judicis, multes i les difamaciones estan fent forat en aquest lluitador incansable. És per això que des d’Attac fem una crida a la ciutadania a manifestar el seu suport a Denis solidaritzant-se amb ell i exigint a les autoritats judicials JUSTÍCIA, ja que el dret a investigar i denunciar el delicte, sigui el que sigui, ha de ser salvaguardat.

Tots som Denis!!

Per a més informació, article de Núria Almiron:

attac-catalunya.org
attac-catalunya.org

Crida d’ajuda de Dénis Robert:
attac-catalunya.org
attac-catalunya.org

Blogg de Robert: http://ladominationdumonde.blogspot.com/

Abril 2007