L’assemblea de treballadors de TV3, celebrada el dijous 15 de gener a les instal·lacions de Sant Joan Despí, ha reclamat que l’elecció del director de la cadena es faci amb criteris d’independència i professionalitat. A la reunió, s’ha ratificat la postura del comitè d’empresa sobre el futur nomenament de Joan Majó com a director general de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió (CCRTV) expressada en el comunicat emès en data 14 de gener.

A la resolució aprovada a l’assemblea s’afirma que “defensem la Televisió com un servei públic i per tant busquem la seva rendibilitat social i no només l’econòmica. S’ha de potenciar aquest servei per garantir el pluralisme social, cultural i informatiu”. Els treballadors de TV3 també demanen que es potenciï la producció pròpia i que es consolidi la plantilla actual i per això reclamen la seva participació “en el pla de futur i un diàleg franc amb la nova direcció”.

Aquesta assemblea ha estat la darrera que fins ara han celebrat els treballadors de les emissores de la Generalitat, ja que el 12 de gener passat també van realitza-ne les redaccions de Televisió de Catalunya i de Catalunya Ràdio. Aquestes dues reunions responien a l’anunci de la possible designació de Jaume Ferrús, exdirector de TV3 en els temps més durs de la majoria absoluta convergent, opció sobre la qual totes dues redaccions van mostrar-se crítiques.