Els treballadors de les tres productores subcontractades dels serveis informatius i esports d’IB3 porten tres dies de vaga indefinida com a resposta als ERO presentats per les concessionàries, que afecten entre 60 i 65 persones.

La manca de sensibilitat del Govern balear davant les diferents propostes dels treballadors ha propiciat el front comú que ha portat a la vaga indefinida. Els representants dels treballadors han manifestat en un comunicat que “IB3 es nega a seure a la taula de negociacions de l’ERO que a partir de l’1 de gener suma als acomiadaments el tancament de la delegació de Formentera”.

El comitè d’empresa demana a la direcció d’IB3 que aporti la documentació que avala l’inici d’una reducció de personal com la que pretén CBM (una de les empreses adjudicatàries del servei). De fet, el comitè considera que l’ERO no te base legal, ja que la documentació presentada per la concessionària és insuficient. També recorden que IB3 no ha patit cap retallada en el pressupost, que es manté en els 30 milions d’euros.

Ahir, en el segon dia de vaga indefinida, el 92% dels treballadors va secundar l’aturada.

Més informació a No a l’ERO a IB3 i a Twitter a @ComiteCbm