Els treballadors de l’ACN fan vaga de 24 hores avui 15 de maig en protesta per l’ajust pressupostari de 600.000 euros que ha obligat la Generalitat i que ha suposat l’acomiadament de 7 persones de la plantilla.

En un comunicat fet pel comitè d’empres s’indica que “tot i que tots els grups polítics del Parlament van aprovar el passat mes d’abril una moció on s’instava a la direcció de l’ACN a negociar amb els representants dels treballadors, la direcció ha tirat pel dret i ha optat per acomiadar 7 persones de manera unilateral, sense donar cap oportunitat a la negociació”.

Amb la vaga, els treballadors volen manifestar la seva “indignació pel menyspreu que ha suposat no obrir cap via de negociació per intentar prioritzar al màxim l’estalvi de despeses sense afectar directament a la plantilla, tal i com deia la moció aprovada pel Parlament”.

Els treballadors de l’ACN es concentraran a la plaça Sant Jaume, coincidint amb la celebració de la cimera que ha convocat el Govern amb les organitzacions empresarials i sindicals.