Prop de 20.000 persones, segons els organitzadors, van assistir diumenge 12 de maig a la festa reivindicativa en favor de TV3 i Catalunya Ràdio organitzada pels treballadors de la televisió pública. A l’escenari del Moll de la Fusta es va llegir un manifest agraint a la ciutadania el suport durant els 30 anys de TV3 i advertint del perill que noves retallades poden suposar per mantenir el model de la ràdio i la televisió públiques.

El manifest afirma que els treballadors “són conscients que han de fer la mateixa feina amb menys recursos” però consideren que les retallades són molt dures i que han suposat una rebaixa en el pressupost de la CCMA d’un35%. “La població informada no hauria de ser cap luxe, sinó un dret”, afirma el manifest.

Durant la festa també han recollit 12.500 signatures en contra de les retallades en els mitjans públics.

Els Catarres, Quimi Portet, Txarango, Sanjosex, Manzoni, Andrea Motis & Joan Chamorro, Teràpia de Shock, Andreu Rifé, Mishima, Lax’n’Busto, Pastora, Gossos, Macaco i Gerard Quintana van amenitzar una festa reivindicativa que també va comptar amb moltes cares conegudes de la televisió catalana i d’actors com Joel Joan, Sílvia Bel, Abel Folk, Jordi Boixaderes, Lluís Soler o Joan Lluís Bozzo.

Dues pantalles situades al costat de l’escenari emetien vídeos amb declaracions de suport dels espectadors i escenes de programes de TV3.

500 treballadors de TV3 han col•laborar en el se temps lliure en l’organització de la festa que s’ha finançat a través d’una col•lecta.

La festa s’ha pogut seguir també a través de les xarxes socials i el bloc de ‘joestimotv3”.