Els treballadors de TV3 i Catalunya Ràdio fan avui, 6 de març, una nova aturada (de 13.30 a 18h) en defensa de les condicions laborals. L’aturada coincideix en el dia en què han de finalitzar les negociacions entre la direcció de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i els comitès d’empresa. En cas d’arribar-se a un acord, la negociació s’allargaria 15 dies més per acabar de tancar altres aspectes del nou conveni col•lectiu.

Si no s’arriba a cap acord, la CCMA podria aplicar l’article 41 de la reforma laboral, que permet la modificació dels salaris i les condicions laborals de forma unilateral.

La direcció de la CCMA proposa una reducció salarial del 7,25 % del sou per als treballadors de TV3 i del 6% progressiu per als de Catalunya Ràdio. Els comitès de vaga proposen regular les remuneracions que estan per sobre i al marge del conveni.

L’aturada afecta les programacions de TV-3, el canal de notícies 3/24, Esport3 i El 33, mentre que a la ràdio es veuen alterades les emissions de Catalunya Ràdio, Catalunya Música i iCat.cat.