L’SPC s’ha adherit al Manifest en favor d’una Ràdio Sabadell pública, lliure, plural i rigorosa que promou la plataforma Ràdio Sabadell Diu Prou, formada per la majoria de treballadors de Comunicacions Audiovisuals Sabadell. En aquesta declaració s’afirma que «volem blindar l’emissora municipal d’ingerències polítiques per tal que els canvis polítics a la ciutat no afectin el dia a dia de Ràdio Sabadell. Aquesta no és una eina del govern municipal de torn, sinó de la ciutadania, i com a tal ha de fer el seu servei per donar-li veu a les persones i entitats de la ciutat independentment del color polític del moment. Una ràdio municipal mai s’hauria de veure afectada pels interesso s personals o partidistes de ningú, i molt menys moguda per revengismes». També s’hi reclama posar fi als acomiadaments injustificats i uns condicions dignes per als treballadors.

La conflictivitat a l’emissora municipal sabadellenca ha anat augmentant progressivament des de fa uns mesos. Finalment, l’acomiadament a finals del passat mes de gener d’un dels seus treballadors més antics i un dels puntals històrics de l’emissora ha empès els treballadors a denunciar públicament la situació que pateixen. En el blog de la plataforma s’assegura que «estem farts d’una gestió lamentable moguda pel revengisme i després de patir amenaces i coaccions, decidim dir PROU i exposar públicament el maltracte al qual hem estat sotmesos en els darrers mesos.»

Els treballadors, coincidint amb el Dia Mundial de la Ràdio, van fer ahir una roda de premsa al carrer, davant la seu de l’emissora a la ciutat vallesana, en la qual van fer la presentació del Manifest al qual el sindicat acaba d’adherir-s’hi. La plataforma ha rebut ja el suport al manifest de diverses entitats i d’unes 300 persones a títol individual.