El Sindicat de Periodistes de Catalunya considera com a fet molt greu la no emissió, per causes tècniques, de l’Informatiu Migdia, d’avui dijous. Ni en les condicions més precàries de l’època de Miramar havíem viscut una situació semblant. Atribuir-ho tot a una taula de só que s’espatlla dóna la mesura de fins on arriba la improvisació i la deixadesa dels responsables del Centre de Producció de Sant Cugat.

És evident que qualsevol màquina es pot espatllar, però preveure que pugui passar i tenir a punt una alternativa és la responsabilitat dels que dirigeixen aquest centre. Però, la negligència esdevé mala gestió quan aquesta mateixa avaria s’ha repetit una i altra vegada en l’emissió del programa ESTADIO 2 i s’acumulen les queixes, sense que a dia d’avui s’hagi resolt.

A més d’incomplir un servei amb els espectadors, s’ha malbaratat la feina de centenars de treballadors i s’han llençat un munt de diners públics. En moments en que tot s’hi val per atacar la televisió pública, en que s’esmercen diners i mitjans en programes que són a mans de productores externes i tot són impediments pels professionals i pels programes de TVE, només falta que la mala gestió dels que ens governen serveixi per donar arguments als que voldrien reduir al no res els mitjans públics i aquest centre de producció de programes.

Després del ridícul d’avui, el comentari més escoltat pels passadissos és “ja veureu com no passarà res”.

Sr. Tapia: vostè té l’oportunitat de desmentir-ho. Sense que serveixi de precedent, faci alguna cosa.

Sant Cugat, 5 de novembre de 2005