La fotògrafa Roser Vilallonga, afiliada a l’SPC, exposa a la Casa del Tibet de Barcelona tot un seguit de fotografies que va fer als camps de refugiats tibetans de la Índia i el Nepal. Amb el títol Tibet al cors, cadascuna de les fotografies té manuscrita una dedicatòria d’una personalitat de la vida política, artística i cultural envers el poble tibetà.

Les fotografies estan dedicades pels cuiners Ferran Adrià i Santi Santamaria; el director de cinema Pedro Almodovar; el cantautor Luis Eduardo Aute, els actors Joel Joan i Emma Vilarasau, el president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach, els expresidents de la Generalitat, Jordi Pujol i Pasqual Maragall, i l’escriptor José Luis Sampredo, entre altres.

La mostra la formen 25 fotografies en blanc i negre i l’objectiu de l’exposició és recaptar fons per als camps de refugiats en els quals Roser Vilallonga va fer les fotos i per al de Maio a la Índia, a on la Casa del Tibet desenvolupa una tasca docent amb els infants.

L’exposició es pot veure a la Casa del Tibet (c. Roselló, 181, Barcelona), de dilluns a divendres de 10 a 13.30h i de 17 a 21h, fins al 28 de febrer.