La plantilla de Televisió de Catalunya rebutja la reforma de la llei de la CCMA aprovada en el Parlament el passat 15 de febrer perquè “suposarà un retorn al model governamental de radiotelevisió pública, que deixa en mans de la majoria de govern totes les decisions”. Segons els treballadors, el volum dels mitjans i el projecte de futur “les decidirà una majoria molt afí a grups mediàtics privats, que avui reclamen la desaparició de la publicitat de Catalunya Ràdio i demà reclamaran la de TV3”.

En un manifest sortit d’una assemblea de treballadors es recorda les retallades pressupostaries patides pels mitjans de la Corporació que han suposat suprimir programes com Banda Ampla i que es tanquin corresponsalies a l’estranger “cosa que significa un empobriment de l’oferta i de la pròpia funció de servei públic que ens demana el mateix Parlament que aprova retallar la subvenció”.

L’Assemblea de Treballadors de Televisió de Catalunya manifesta:
– que rebutja la reforma de la llei de la CCMA aprovada al Parlament, perquè trenca el consens aconseguit ara fa quatre anys i perquè posa en qüestió el model de servei públic de qualitat i la seva independència.
– que denuncia la retallada pressupostària perquè buidarà de contingut la televisió publica catalana provocant una baixada d’audiència que pot convertir TV3 en una televisió residual.
– que defensa la negociació col•lectiva a la que tots els treballadors tenim dret com a eina per regular les condicions laborals i salarials sense ingerències del govern de torn i defensarem el Conveni col•lectiu vigent que vam firmar després d’aprovar en referèndum una retallada salarial.
– que lluitarà pel manteniment de la producció pròpia i de la plantilla.