El setmanari Directa denuncia que els Mossos d’Esquadra li van treure la càmera al seu fotògraf Robert Bonet i van esborrar totes les imatges del reportatge que estava fent.

El setmanari digital Directa informa que “El jutjat d’instrucció 11 de Barcelona investiga des de fa cinc mesos l’origen de la lesió que va fer perdre un ull a Ester Quintana. El magistrat ha arribat a la conclusió que els autors materials de la greu ferida arrel del llançament d’una bala de goma -per acció directa o per cooperació necessària- són el subinspector amb TIP 3772 i el escopeter amb TIP 14211 que viatjaven la nit del 14 de novembre a la furgoneta E-40 de la Brigada Mòbil.
Des de fa una setmana aquesta furgoneta de la unitat central d’antiavalots dels Mossos d’Esquadra ha patit una manipulació del seu número identificatiu.”

Després d’aquests antecedents el setmanari Directa assenyala que “El fotògraf Robert Bonet- que treballa per aquest setmanari-, per constatar aquesta actuació irregular dins de la Brigada Mòbil, el passat 6 d’abril va fer una sèrie d’instantànies del furgó en el marc d’un desplegament policial al barri de la Sagrada Família. (…) El fotògraf, però, no va poder fer la seva feina.

Agents de la furgoneta E-40, bastant alterats, es van dirigir a Bonet, el van retenir, li van treure la càmera i esborrar totes les imatges on es veien agents o furgonetes. Posteriorment li van tornar l’equip i quan ell va demanar explicacions -als comandaments- no el van atendre i van simular que no sabien de què els parlava.

Des de la redacció es va cridar a l’Oficina del Portaveu dels Mossos d’Esquadra per presentar una queixa davant l’actuació, “però a dia d’avui encara no hem rebut cap resposta. Un altre fotògraf, però, va poder prendre una imatge on s’aprecia amb claredat la desaparició del número 4 de la part posterior i dels laterals de la furgoneta E-40.”