La direcció del Grup ha comunicat avui als representants dels treballadors que té la intenció de presentar demà, dia 31 de desembre, un ERO que afectarà 531 treballadors dels aproximadament 2.300 que conformen la plantilla del grup a tot Espanya. L’anunci ha estat realitzat durant la tercera reunió entre representants de l’empresa i dels treballadors per intentar pactar una sortida negociada a la crisi econòmica que travessa el Grup.

La representació empresarial va abandonar la reunió després que la Coordinadora li demanés la retirada de l’amenaça de l’ERO, abans de realitzar una nova proposta. Després de cinc hores de reunió a la seu del carrer O’Donnell, 12, de Madrid, el grup encapçalat per Juan Chozas, advocat i exsecretari general d’Ocupació, va decidir abandonar precipitadament la reunió després de comunicar la decisió de presentar l’ERO davant el Ministeri de Treball.

Els treballadors, obeint el mandat de les assemblees, han anunciat la seva intenció d’iniciar totes les accions siguin pertinents en defensa dels seus llocs de treball.

30 de desembre de 2008