El Sindicat de Periodistes de Catalunya / Sindicat de Professionals de la Comunicació (SPC) denuncia que el Diari Més ha acomiadat la fotoperiodista Olívia Molet, delegada de l’SPC a la demarcació de Tarragona, com a represàlia per la seva activitat sindical. El IX Congrés del sindicat, celebrat aquest darrer cap de setmana, ja va aprovar una resolució contra aquesta decisió, que ara refermem. Exigim al director general de la publicació, Marc Just, que restitueixi la companya en el seu lloc de treball.

Les raons esgrimides per l’empresa, de necessitat de reorganització, són totalment falses, ja que l’acomiadament s’ha produït justament quan l’Olívia Molet estava mostrant el seu compromís sindical intentant millorar les condicions laborals en aquest rotatiu. L’SPC considera aquesta decisió de Marc Just un atac directe a un dret fonamental, com és l’acció sindical a les empreses. En conseqüència, emprendrem totes les accions necessàries per revertir aquest acomiadament i que el Diari Més abandoni polítiques laborals impròpies d’una democràcia.

Volem expressar també tota la nostra solidaritat amb la companya Olívia Molet i el nostre suport a totes les accions que emprengui contra aquest acomiadament injust, sectari, antisindical i repressiu.

No a l’acomiadament d’Olívia Molet!