El Sindicat de Periodistes de Catalunya / Sindicat de Professionals de la Comunicació (SPC) ha arribat a un acord amb Optica Fixa i Cànon Academy perquè els i les membres del sindicat puguin assistir a una formació gratuïta i poder provar i preguntar a qui ja té un equip de la família EOS R o bé estan pensant a adquirir-lo. En aquest acord també participen el Sindicat de la Imatge – UPIFC i el Col·legi de Periodistes de Catalunya. El curs es farà el pròxim 16 de gener en doble horari, a les 11.00 i a les 18.00 hores.

El curs se centrarà en les següents qüestions.

  • Diferència del flux de treball entre DSLR I R System
  • Els sistemes AF per a cada situació
  • Configuracions i personalitzacions avançades
  • Resolució de dubtes

A més podeu portar els vostres equips i un tècnic oficial realitzarà la neteja del sensor i revisió de l’equip. Per assistir-hi cal inscriure’s prèviament per correu electrònic a: pro@opticafija.com i detallant si assistiran a la sessió de les 11h o a la de les 18h.

Al marge de la formació, qui es decideixi a adquirir un equip de la família R, Cànon ha preparat una línia de descomptes per facilitar-ho, a més de les eines habituals d’Òptica Fixa de recompra d’equips i possibilitat de finançament al 0% o renting tecnològic en molt bones condicions.