L’Associació Pas9nou ha organitzat un curs de Periodisme audiovisual al qual ofereix als afiliats de l’SPC un descompte del 10%. Les dades del curs són les següents:
Durada: del 6 d’octubre al 24 de novembre de 2014 (30 hores de classe)
Horaris: dilluns i dimecres de 9.45 a 11.45 hores
Estudiants: 12 com a màxim
Professorat: Anna Giralt
Preu: 255 euros (8,5 euros/hora). Es farà un 10% de descompte a exalumnes, persones en atur, periodistes col·legiats o afiliats a l’SPC i socis de l’Ateneu Roig.

Per a més informació, escriviu-nos a pas9nou@gmail.com o a info@bauab.net. També podeu trucar al coordinador del curs, Kim Amor, al 648 069 782 .

El plantejament del curs és que el periodista del futur ha de conèixer tan bé el llenguatge escrit com el llenguatge audiovisual. Amb la crisi dels mitjans de comunicació tradicionals, el periodisme digital no només és una alternativa laboral, sinó que ofereix la possibilitat, insòlita fins ara, de fer servir simultàniament diverses narratives en un sol mitjà.

Pas9nou és una una associació cultural nascuda de i per a la crisi. Organitzen cursos i tallers sostenibles i activitats de debat i reflexió crítica. També cedeixem l’espai a preus assequibles per a projectes interessants i que vagin en la mateixa línia. L’entitat accepta idees i propostes ja que el principi és compartir i no competir!