Sovint els periodistes que treballen als gabinets de comunicació se senten marginats pels seus propis companys. Als caps de premsa se’ls considera “periodistes a l’altra banda”.

Se’ls recrimina el fet que, en alguns casos, siguin més papistes que el papa. Alguns cops els caps de premsa entorpeixen la tasca informativa? Actuen com la veu de l’amo? Actuen com a veritables agències de notícies i fins i tot com a autèntics publicistes?

La xerrada del proper dia 3, coincidint amb el Dia de la Llibertat de premsa, pot servir per aclarir la tasca de tots aquells que treballen als gabinets de premsa/comunicació.

Periodistes i caps de premsa compartiran, asseguts a la mateixa taula, el seu punt de vista sobre una temàtica que, de per si, és polèmica.

Intervindran com a ponents: Josep Escaño, cap de premsa del PSC de Vendrell; Josep Bach, excap de premsa de BASF; Òscar Ramírez, cap de premsa de Mediterrànea; Jordi Salvat, cap de premsa del Consell Comarcal de l’Alt Camp i periodista de Radio Ona la Torre, i Joan Martínez, periodista. Actuarà de moderador Ricard Checa, responsable de la demarcació de Tarragona de l’SPC. Vicent Canet, secretari de Gabinets de comunicació de l’SPC, farà la presentació inicial.

La taula rodona tindrà lloc a la seu de la Delegació del Govern a Tarragona, a partir de les 19.30 h.