Els treballadors de TV3 tornen a la vaga el 31 de desembre. El comitè d’empresa ha convocat una aturada parcial de 14.15 a 14.45 hores que afectarà part del TN Comarques, l’espai El Medi Ambient, i part del TN Migdia. aquesta aturada aplega una part més gran de la plantilla que la del vespre, que ja va seguir la vaga el 24 de desembre

Les aturades es convoquen per protestar contra l’externalització del servei comercial que, consideren, s’ha fet sense arguments empresarials i “al dictat polític” i que afecta l’autonomia financera de la televisió; per un contracte programa “cuinat” entre el Govern i el president del Consell de la CCMA que “obre la porta a tota mena d’externalitzacions”; el finançament “insuficient” per complir la funció de servei públic; l’atac en la negociació del conveni a les condicions laborals i salarials dels treballadors, i l’amenaça de la pèrdua de l’ultractivitat del conveni.

Els treballadors de TV3 ja han fer una aturada parcial al passat 24 de desembre que va afectar el discurs de Nadal del Rei, que no va ser televisat.