A l’Assemblea celebrada ahir 30 de març a TV3 per proposar mesures de suport al company amenaçat –per la petició de la Fiscalia i de la CCMA– amb set anys de presó per la seva presumpta filtració de dades de l’ERO del 2013 a la radiotelevisió pública catalana es va aprovar, entre d’altres mesures, convocar vagues parcials per Sant Jordi. Altres iniciatives adoptades són la recollida de signatures per reclamar de nou al president del Consell de Govern de la CCMA el desestiment de les accions contra aquest company que volen ser lliurades als directius de la cadena i als grups polítics el 15 d’abril durant la comissió de control del Parlament prevista per a aquest dia.

En aquest vídeo hi ha l’emotiu testimoni de la germana d’aquest treballador, que va participar a l’assemblea, on explica com va ser detingut i que va passar tres dies incomunicat a la comissaria. Des d’aleshores ha patit un xoc posttraumàtic i ha hagut d’estar de baixa en diverses ocasions. La noia ha agraït, en nom de la família, les mostres de suport i ha reivindicat la innocència del seu germà.

Des del comitè d’empresa i els sindicats que en formen part insisteixen i reiteren la necessitat que el Consell de la CCMA i el seu president desisteixin de seguir amb la demanda contra el treballador i així s’acabi amb les penalitats del company i la seva família i s’eviti un nou enfrontament de Brauli Duart amb la plantilla.