Treballadors de Radiotelevisió Valenciana (RTVV) han ocupat el plató d’informatius de Canal 9 aquest migdia quan s’emetia l’informatiu un cop conegut l’ERO que afectarà gairebé 1.300 treballadors.

Durant uns set minuts s’ha pogut veure en pantalla un centenar de treballadors mentre la vicepresidenta del comitè d’empresa, Salut Alcover explicava que estan disposats a “lluitar” per defensar els seus llocs de treball.

Entre crits de “dimissió” i “no passaran”, s’han llançat crítiques contra l’actual i anteriors direccions de Radiotelevisió Valenciana i el PP.

Després de la protesta, la pantalla s’ha fos a negre i segons després s’ha emès un documental en lloc de l’informatiu. Un rètol que demana disculpes als espectadors i informava que no es podia oferir la programació habitual “a causa de l’ERO”.

D’altra banda, agents de la policia autonòmica valenciana, requerits per la Direcció de RTVV han accedit a l’interior del centre de producció de programes, a Burjassot, per demanar als empleats que s’havien concentrat al plató d’informatius que el desallotgessin.