Treballadors de Badalona Comunicació han passat la nit tancats a la seu de l’empresa per protestar contra la retallada pressupostària aprovada en el darrer ple municipal que suposa una reducció del 27% i que suposarà la pèrdua de 21 llocs de treball.

La decisió de tancar-se es va prendre en una assemblea per fer més visibles la protesta i també per “potenciar un nou marc de treball”. Al llarg de la nit s’han fet diverses assemblees i els treballadors han organitzat grups de debat per analitzar la situació actual de l’empresa i proposar noves accions de cara al futur.
La retallada proposada des del govern municipal sembla als treballadors “injustificada” i consideren que “malmetria la qualitat de servei tant de Ràdio Ciutat, com de Televisió Badalona i la Revista Bétulo”.

A més, afirmen que la gran acceptació de la campanya “Jo També Sóc…” ha animat a l’Assemblea de Badalona Comunicació a buscar noves vies de treball per “defensar la necessitat d’un mitjà de comunicació públic, local i de qualitat”.

El tancament s’ha pogut seguir durant la nit a través de Facebook i Twitter. Els tancats explicaven les seves activitats i rebien missatges de suport.