Més d’un 90% de la plantilla de TV3 segueix la vaga convocada per l’Assemblea de treballadors en resposta a l’anunci del Consell de Govern d’una retallada substancial del pressupost de la Corporació per al 2013, que significaria una reducció d’un 25% del capítol de salaris o una reducció de plantilla substancial.

Començada la vaga, els treballadors s’han concentrat en el punt de trobada de les instal•lacions de Sant Joan Despí per reunir-se en Assemblea. S’ha informat de l’anunci fet pel Consell de Govern i de l’assistència demà a la Comissió de Control de la CCMA al Parlament.

A l’assemblea s’han fet propostes per fer evident la resposta dels treballadors de TV3 i per conscienciar la societat de l’oferta que pot perdre si se segueix afeblint TV3 i la seva plantilla. També s’han creat diverses comissions que s’han reunit per separat en diferents indrets de TV3, les instal•lacions de la qual han quedat desertes.

A conseqüència de la vaga, la programació ha resultat força alterada, no hi ha programació en directe ni informatius, només s’emeten sèries i programes enllaunats.