Continua la recollida de signatures pel manteniment de les corresponsalies territorials, contra el desmantellament del model de TVC i per la defensa dels llocs de treball i la internalització de la producció. La campanya, que continua oberta a Internet, ha recollit gairebé 10.000 signatures.

Per evitar aquest tancament, prop de 500 treballadors de TV3 i Catalunya Ràdio es van concentrar davant el Palau de la Generalitat. Els concentrats van llegir un manifest en el qual destacaven “La situació social, política i econòmica avui a Catalunya és excepcional, i els ciutadans necessiten, ara més que mai, accedir a una informació veraç, objectiva, plural i rigorosa, i disposar d’una programació de qualitat, requisits indispensables per a una bona salut democràtica”. El comunicat afegia que “TV3 i Catalunya Ràdio formen la CCMA, una de les corporacions de comunicació publiques d’Europa més barata i de més qualitat. El cost per ciutadà de tots els seus canals, emissores I portals és de 10 cèntims al dia, uns 35 euros l’any. Un cost ínfim si el comparem, per exemple, amb la despesa mensual que es fa a les llars per tenir una línia privada d’ADSL”.

D’altra banda, filòlegs, lingüistes i entitats de promoció del català, amb el suport de gent vinculada a la cultura, han signat un manifest en defensa del català i el model de TV3. Recorda que l’aparició dels mitjans públics catalans va ser un gran salt per a la normalització de l’ús de la llengua catalana i que la televisió en català és seguida per més de la meitat de la població i per més del 40% dels que tenen el castellà com a llengua inicial.