La Secció sindical de l’SPC a TV3 manifesta el seu rebuig més enèrgic a l’atac amb ampolles incendiàries contra la unitat mòbil de l’emissora, que estava prestant un servei per garantir el dret a la informació de la ciutadania, i que hagués pogut fer perillar la integritat física dels companys que hi operaven. No té cap sentit, ni des de posicions ‘antisistema’ atacar els mitjans de comunicació, que compleixen amb la seva obligació d’informar de fets de rellevància pública, i més encara amenaçar la seguretat dels seus treballadors.

És deplorable que també, entre moviments alternatius que tantes aportacions fan defensant valors que haurien de ser de tots, apareguin encara actituds de “matar el missatger”, quan la informació pública de la seva lluita, o de la repressió contra les seves iniciatives, hauria de ser del seu interès.

Ens solidaritzem amb els companys afectats i plantejarem novament una reconsideració de les mesures de seguretat dels treballadors en casos de situacions conflictives.

Sant Joan Despí, 26 de maig de 2014