La llibreria Alibri de Barcelona acollirà la presentació del llibre Una vida wilki, de Gil Toll. Serà dijous, 10 de novembre, a les 19 hores. El llibre és un recull d’experiències col·laboratives exitoses que Toll ha conegut a través del programa Valor afegit, del qual és reporter.

En l’acte de presentació Gil Toll estarà acompanyat per Albert Closas, director del programa d’economia de TV3; Pere Rusiñol, cofundador d’Alternativas Económicas, i Xavier Martínez Celorrio, sociòleg de la Universitat de Barcelona.

Periodista dels serveis informatius de TV3 des del 1986, Toll ha tractat sempre temes econòmics i els últims deu anys ho ha fet al programa Valor afegit, en el qual ha explicat l’economia des de mirades plurals.

El sexe, l’alimentació, el transport, la feina o el consum són algunes de les activitats de les quals donen testimoni ciutadans amb nom i cognom. Persones que viuen els canvis de valors i tendències que estan transformant la vida de la societat amb una profunditat que no sempre és evident ni s’ha explicat amb veu alta.

A més d’Una vida wiki, Gil Toll ha publicat Heraldo de Madrid i El Diluvio.