La demarcació de Tarragona de l’SPC ha organitzat una gala per premiar els professionals de la comunicació i de la imatge de les comarques de Tarragona. És també una gala solidària, el que es recapti, (l’entrada costa 10 euros) anirà a parar a la Fundació Bonanit, una entitat que ajuda les persones sense sostre de la ciutat de Tarragona i a la Fundació Orient-Occident.

La gala del lliurament dels Premis Comunicació Tarragona 2013 tindrà lloc l’1 de juny al Teatre Metropol. Es repartiran 8 premis per a les següents categories: Emprenedoria, 2.0, Resistència (per al qual opten els mitjans que no hagin fet fora a cap treballador); Històries, Millor imatge, Investigació i Trajectòria professional.

El jurat dels premis està format per la tinent d’alcalde de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament de Tarragona, Carme Crespo (presidenta); l’empresari Gregori Lari; el degà del Col•legi d’Advocats de Tarragona, Manel Albiac; el delegat de Televisió de Catalunya a la demarcació de Tarragona, Agustí Forné; el delegat d’Onda Cero Tarragona, Pablo Alcaraz; el foto periodista Txema Morera; Oliver Màrquez, d’Èxit Comunicació; Dani Martínez, de la revista + Actual, i el secretari de la demarcació de Tarragona de l’SPC, Ricard Checa.

Durant la gala es concedirà el Premi Nacional de Comunicació al periodista Manel Fuentes, conductor d’El Matí de Catalunya Ràdio.

Els nominats són: El Vallenc, treballadors del Diari de Tarragona, Tottarragona.cat, Ciutat de Reus, Carles Gosálbez, Xavi Fernández, David Oliete, Montse Pena, Marketingland, Treballadors de TV Cambrils, Enric Tricaz, Tarragona21.cat, Circdetarragona.com, Cristina Aguilar, ACN, Tomàs Varga, Pere Ferré, Dídac Bertrán, Reusdigital.cat, Alba Mariné, Marc Lladó, Ricard Lahoz, Natàlia Borbonès, Joan Puig, José Carlos León, Revista + Actual, Delcamp.cat, La Marfanta.