Més de cent professionals de la informació s’han trobat aquest matí a La Sedeta de Barcelona, convocats per la Coordinadora Mitjans en Lluita.

L’acte s’ha estructurat en diferents punts. el primer ha estat una breu exposició de companys de tota mena de mitjans, grans i petits, públics i privats, col·laboradors i també estudiants en pràctiques.

Com a resolucions immediates s’ha acordat participar demà, dia 28, a la manifestació contra les retallades socials i a favor dels serveis públics (i la informació ho és), amb concentració del sector de mitjans de comunicació davant de Ràdio Barcelona (carrer Casp, 6), a les 11.30 del matí.

També s’ha acordat afegir-se a la festa reivindicativa que els treballadors de TV3 i de Catalunya Ràdio preparen per al 12 de maig en defensa dels mitjans públics de comunicació i contra les amenaces de retallada de plantilla i del model de servei públic de les empreses de la CCMA.

Durant l’assemblea s’han recollit un seguit de propostes a curt i mitjà termini per coordinar accions d’empreses en lluita, fomentar la solidaritat entre els treballadors, preparar una jornada unitària en defensa de la professió i del dret a la informació, i crear diverses comissions de treball a aquests efectes.

Més informació al bloc de la Coordinadora de Mitjans en Lluita.