L’SPC va tancar el 16 de juny passat la seva participació en aquesta temporada al programa Línia de Servei, a Esplugues TV, i ho ha fet amb la presència del president del sindicat, Ramon Espuny. Va començar la seva participació parlant de la campanya europea per protegir els denunciants o els alertadors de la corrupció econòmica i política que assota diversos països del continent. També va tractar les darreres barrabassades viscudes a TV3 arran de l’arribada de Vicent Sanchis com a director de l’ens.

La intervenció d’Espuny es pot veure en aquest enllaç, a partir aproximadament del minut 4. Una altra de les qüestions tractades són els efectes perversos de la Llei Mordassa que compleix ara el seu segon any de vigència sense que els partits que es van comprometre a derogar-la ho hagin fet tot i que són majoria al Congrés dels Diputats per fer-ho. L’informe fet per la plataforma #onsonlesdones sobre l’escassa presència de les dones en els espais d’opinió dels mitjans de comunicació és clarament deficitària.

Tant les responsables de Línia de Servei com l’SPC confien en poder reprendre aquesta col·laboració en la nova temporada després de l’estiu. Aquesta presència s’ha concretat fins ara en la participació un cop al mes per tractar qüestions vinculades a la informació, el periodisme i la comunicació.