La FeSP moderarà la setmana del 29 de novembre al 5 de desembre el debat en línia sobre Informació contra la manipulació i informació veraç previ a la celebració del Congrés Internacional Informació i Drets Humans (InfoDD.HH), que tindrà lloc a Santiago de Compostela els propers 7 i 8 de desembre.

La FeSP és entitat col•laboradora del congrés, organitzat per la Fundació Ciències de la Documentació i la Fundació Cultura de Pau, amb l’assessorament de l’Associació Pro Drets Humans d’Espanya (APDHE) i presidit per Federico Mayor Zaragoza

El lema del Congrés InfoDD.HH. és La informació és un dret de tots i per a tots i pretén posar en marxa una xarxa de treball, investigació i assessorament per ajudar i assessorar, amb elements teòrics i pràctics, a les diferents organitzacions i persones que treballen o duguin a terme projectes sobre informació i els Drets Humans.

Com a entitat organitzadora, la FeSP lidera la tercera de les 3 línies de debat del Congrés: Informació contra la manipulació i informació veraç, i coordinarà el grup de treball del mateix nom durant l’esdeveniment.

Per facilitar la participació de totes aquelles persones interessades que no puguin assistir al Congrés, l’organització ha establert debats en línia en el seu perfil de Facebook durant les pròximes 3 setmanes.

El debat en línia sobre la línia de Informació contra la manipulació i informació veraç que modera la FeSP es durà a terme la setmana del 29 de novembre al 5 de desembre.

Per participar en aquesta línia de debat, i en les dues prèvies (Informació i Drets Humans i Informació i Educació) cal fer-se amic de l’organització del Congrés en el següent enllaç http://es-es.facebook.com/infoddhh2010

Pàgina de Facebook de la FeSP: http://es-es.facebook.com/pages/Federacion-de-Sindicatos-de-Periodistas-FeSP/161229557246005?v=info

Més informació sobre el Congreso InfoDD.HH.: www.documentalistas.org/eventos/ddhh10/index.php