Treballadors de CNN+ es van concentrar davant l’edifici de Prisa a la Gran Via de Madrid en l’últim dia d’emissió del canal per protestar contra el seu tancament. CNN+ ha deixat de ser el canal “todo noticias” per convertir-se en el canal 24 hores de Gran Hermano. El tancament i el canvi es producte de la fusió entre Cuatro (integrada a Prisa TV) i Telecinco.

Els 189 treballadors de redacció i els 24 tècnics desconeixen hores d’ara el seu futur i es queixen de manca d’informació. “Fins al 10 de desembre ningú ens va dir mai res, encara que hi havia rumors des d’octubre. A dia d’avui no hem rebut cap informació del comprador (Telecinco) i Prisa s’ha rentat les mans sobre el futur dient que li corresponia donar la informació a la nova empresa”. Els tècnics tenen gairebé assegurat que seran `prescindibles´ mentre que la resta considera `improbable´ que els serveis informatius de Cuatro mantinguin els seus llocs de treball al complet.

Amb espelmes enceses, un taüt amb les sigles de CNN+ i una pancarta amb el lema “Està passant, ens estan tancat” (en al•lusió a la fórmula que durant anys ha publicitat l’empresa), els treballadors han denunciat que Prisa “ens ha venut”.

Ara, la imatge de CNN+ ha estat substituïda per la de Gran Hermano 24 hores fins que comencin les emissions.