Els treballadors de TV3 voten dijous i divendres (13 i 14 de març) en referèndum la darrere proposta de la CCMA. El comitè d’empresa la rebutja i demana el suport als treballadors per continuar negociant fins a obtenir un bon acord.

En un comunicat als treballadors, la secció sindical de l’SPC afirma: “Hem de rebutjar la proposta de la direcció perquè es basa encara en el dogma d’haver de retallar 7,5 milions del capítol 1 quan en les negociacions, abans d’acabar, havien anat sortint propostes d’estalvi diverses, i quan en una partida concreta de cop i volta van assumir un estalvi de fins a 715.000 euros, a partir de retallades als exclosos de Conveni. Com ens va dir el Conseller de la Presidència, “el Govern farà el què hagi de fer, perquè s’arribi a un acord”. I parlàvem de calers.

Hem de mandatar el Comitè de vaga a emplaçar la direcció a negociar de veritat, sense pressions ni condicionants, si és que es vol evitar una conflictivitat que afecta TV3, l’audiència, i fins i tot el clima que vol el Govern en l’actual situació política. I això obliga també els nostres representants a avançar propostes, tot i que no ens agraden els pressupostos (en el doble sentit de la paraula) que condicionen les de la direcció.