El president de la Corporació Catalana de Mitjans Àudiovisuals (CCMA), Brauli Duart, el director de TV3, Eugeni Sallent i la resta de directius que romanien tancats dins en una sala de reunions de TV3 han sortit de les instal•lacions cap a mitjanit. El centenar de treballadors que romanien concentrats davant les oficines els han escridassat demanant la seva dimissió i reiterant les peticions de recuperar el seu conveni. Els crits de ‘Volem conveni’ i ‘Brauli dimissió’ s’han sentit al llarg de la tarda i nit.

Aquest grup de directius ha estat tancat a la sala durant gairebé dotze hores. Brauli Duart arribava a les instal•lacions de la televisió al migdia per participar en una reunió amb l’equip directiu de TV3. Entorn a les 20 hores la major part dels directius de TV3 han abandonat la reunió, amb un passadís format pels treballadors. La resta de l’equip directiu, encapçalat per Duart i Sallen, no han sortit fins a la mitjanit però no han salvar-se de l’escridassada dels treballadors.

Les xarxes socials s’han fet ampli ressò de la protesta dels treballadors i s’ha criticat durament que el TN Vespre no donés informació sobre la situació que s’estava vivint a les instal•lacions de TV3 i s’hagi limitat a un breu comunicat de 40 segons. En aquest comunicat es deia que s’estava retenint els directius quan els treballadors consideren que només volien que Duart accedís a rebre’ls.

Periodistes d’altres mitjans s’acostaven a TV3 per informar de la situació, però se’ls hi ha barrat el pas i membres del comitè d’empresa han hagut de ser entrevistats a través de les tanques de donen accés al recinte.

L’acció dels treballadors de TV3 es va iniciar al migdia per exigir als responsables de la CCMA que es perllongui la validesa del conveni i que s’obrin negociacions al marge de l’article 41 de l’Estatut dels Treballadors. En aquesta acció han rebut el suport del treballadors de Catalunya Ràdio