El pròxim 30 de juny està fixat el judici contra un treballador de TV3 acusat de filtrar els sous i el càlcus de les indemnitzacions d’un ERO que encara no s’havia comunitat als treballadors. La filtració es va produir el 2012 i l’octubre de 2013 va ser detinguda una persona. La fiscalia i la CCMA demanen set anys de presó.

Els treballadors de la Corporació han demanat en reiterades ocasions que la CCMA retiri la demanda en considerar que “està desfasada, perquè és inútil, perquè està destrossant la vida d’un company i de la seva família, i perquè no ajuda a passar pàgina del període més gran de conflictivitat a la CCMA, el de l’ERO que es va destapar justament per la filtració dels sous de la plantilla i el càlcul de les indemnitzacions per acomiadament”.

Partits polítics i sindicats donen suport a les peticions dels treballadors que des del passat 15 de juny fan vagues parcials.

les vagues parcials realitzades pel personal de la cadena de televisió pública catalana TV3, des del 15 de juny passat.

El president de l’SPC, Ramon Espuny, aborda aquesta qüestió en una entrevista a la televisió d’Esplugues on parla també de la necessitat de regular el dret a la informació i, en plena campanya per a les eleccions generals, dels blocs electorals i de la decisió de TV3 i BTV, entre altres mitjans, de no complir estrictament amb la política de blocs.