El fotògraf Josep Aznar exposa al Claustre de Sant Domènec de Peralada 42 fotografies que mostren els espectacles, les companyies, els coreògrafs i els ballarins més representatius que han passat per l’escenari de Peralada durant els últims 30 anys. Aquesta és una exposició per celebrar les tres dècades d’existència del Festival Castell de Peralada.

La mostra Festival Castell de Peralada en dansa, dedicada a un gènere d’identitat del Festival com és la dansa, es podrà visitar del 25 de setembre al 31 d’octubre al Claustre de Sant Domènec de Peralada.

Comissariada pel mateix fotògraf, Josep Aznar i Laia Tous, coordinadora general del Festival Castell de Peralada, l’exposició també compta amb un text introductori de Joaquim Noguero, crític de dansa de La Vanguardia i un recull de declaracions que els ballarins Ángel Corella, Julio Bocca, Sara Baras, María Pagés i el coreògraf dels Ballets de Monte-Carlo Jean Christophe Maillot han escrit per a aquesta ocasió. També s’acompanya d’una càpsula amb talls de vídeo d’espectacles de dansa dels darrers anys d’Oriol Martínez.

L’exposició es va inaugurar al Palau Robert de Barcelona al 2014 i després va itinerar a la Ciutadella de Roses i al Comú d’ Andorra La Vella.