L’SPC celebrarà el pròxim 20 d’abril el VII Congrés, convocat en un moment en què el sector viu moments molt complicats. Des del sindicat volem aportar alternatives per superar la greu crisi que patim i que està precaritzant laboral i professionalment la nostra tasca com a informadors.

En aquesta ocasió, hem canviat el format del Congrés. En anteriors ocasions combinàvem les sessions limitades a l’afiliació per tractar qüestions internes, i d’altres obertes al conjunt de la professió per debatre conjuntament la situació del sector i definir quina hauria de ser la resposta del sindicat.

Ara hem decidit concentrar el congrés en les sessions internes perquè entenem que els debats oberts a la professió ja tenen el seu espai en les assemblees que el sindicat convoca amb caràcter anual i en les quals ja es plantegen els debats i discussions generals. Entenem que aquesta nova fórmula agilita tant els congressos interns com les assemblees obertes i que les dues es poden desenvolupar de manera més ordenada.

Podeu consultar el reglament pel qual es regeix els congressos.