El periodista del programa de TV3 Tot un món, Carles Solà, activista i col·laborador de diverses entitats de Drets Humans, impulsa l’edició en català del llibre de Jean-Paul Marthoz Couvrir les migrations (2011) i un cicle de tallers i debats periodístics per millorar la cobertura del fenomen migratori. La versió en català de l’obra s’anomenarà Corresponsals de les migracions. La cobertura informativa d’un fet global.

L’SPC dóna suport a aquesta iniciativa i anima els professionals de la informació a col·laborar-hi, tant ajudant a difondre-la com econòmicament, cosa que es pot dur a terme a través del portal de micromecenatge verkami. Les recompenses inclouen la versió catalana del llibre i un DVD amb documentals recomanats sobre migracions! (ex. Próxima parada: Huelva, sobre l’explotació de treballadors als camps de maduixes d’Andalusia)

Altres maneres de col·laborar són l’adquisició a l’e-book del llibre –on podeu trobar informació completa sobre el projecte– a Verkami per només 5 euros o el llibre firmat per 15 euros. Per difondre la campanya, podeu seguir el bloc o fer-vos seguidors del twitter.