La plataforma Free Manu Brabo Out of Libya ha convocat demà una concentració a la plaça Sant Jaume de Barcelona per demanar l’immediat alliberament del fotoperiodista Manu Brabo, detingut el passat 5 d’abril quan cobria la informació de les revoltes a Líbia.

El vehicle en el qual viatjava juntament amb altres dos periodistes va ser detingut quan prenia imatges dels moviments de les tropes de Gaddafi. Amb Brabo viatjaven els periodistes nordamericans James Foley i Claire Gillis.

El règim libi reconeix que els té detinguts a una presó militar de Trípoli sense que se sàpiga quan els posarà en llibertat.

Des de la plataforma Free Manu Brabo Out of Libya es demana l’alliberament dels detinguts; informació oficial i actualitzada de la situació; més implicació dels organismes oficials i dels mitjans de comunicació, que es contrasti la informació sobre la situació de Manu Brabo abans de publicar-se, i que no s’oblidi la situació del fotoperiodista.

Free Manu Brabo Out of Libya ha convocat concentracions a diverses ciutats de l’Estat espanyol. A Barcelona tindrà lloc a les 19.30 hores a la plaça Sant Jaume.

Més informació a Free Manu Brabo Out of Libya