Avui dimecres, 18 de juny, es posa a la venda el còmic dels dibuixants que es van acomiadar d’”El Jueves” després de la censura que els va imposar RBA. El número especial està dedicat a la successió a la corona espanyola.

“Orgullo y Satisfacción és un còmic de 75 pàgines amb el qual els autors que hem dimitit d’El Jueves després de la censura imposada per RBA li direm adéu a Joan Carles I i donarem la benvinguda a Felip VI”. Així ho anuncien els seus autors en el dossier de presentació.

El còmic està dirigit i coordinat per Guillermo, Albert Monteys, Manel Fontdevila, Bernardo Vergara i Manuel Bartual. Les historietes estan signades per Ágreda, Albert Monteys, Asier i Javier, Bernardo Vergara, Guillem, Isaac Rosa, Iu Forn, Lalo Kubala, Luis Bustos, Malagón, Manel Fontdevila, Manuel Bartual, Mel, Paco Alcázar, Paco Sordo, Pepe Colubi i Triz. “Són pàgines molt borbòniques totes, de molt riure”.

Es tracta d’un còmic digital que es podrà comprar a orgulloysatisfaccion.com en format PDF i CBR. Es pot descarregar a un preu mínim de 1,50 euros, amb la possibilitat d’aportar més si el lector ho desitja ja que, afirmen, “estem amb la nevera buida i aquest estiu serà molt llarg”.

També són presents a les xarxes socials, a Twitter i a Facebook. Disposen de correu electrònic: hola@orgulloysatisfaccion.com