La vaga parcial de dotze hores convocada a TV3 per a aquest 18 de febrer ha tingut un seguiment massiu, d’entre el 85 i el 90%, segons estimacions del comitè d’empresa. Només hi ha hagut un 30% de la programació informativa fixada en els serveis mínims dictats pel departament d’Empresa i Ocupació per garantir el dret a la informació. No s’ha emès publicitat durant el període de vaga. La resta de la programació era enllaunada, sobretot reemissió de programes de producció pròpia i de formats de prestigi. No s’ha emès el capítol del dia de la sèrie La Riera, a petició dels treballadors. S’ha mantingut però la retransmissió en imatge del partit Manchester City-Barça, sense àudio ni comentaristes, perquè segons la direcció no fer-ho comportaria una forta multa per incompliment de contracte amb la Champions League, i la possibilitat de ruptura del mateix.

El comitè havia demanat que no s’emetés la imatge, i es reserva el dret a presentar una demanda, ja que la retransmissió no és un servei essencial. El comitè ha reiterat que la conflictivitat continuarà si la direcció no aparca la intenció d’aplicar un ‘article 41’ (modificació substancial de condicions de treball) de l’Estatut dels Treballadors, que implica una retallada unilateral de salari per part de l’empresa. La pilota és ara a la teulada de la CCMA.

A Catalunya Ràdio, la vaga ha estat convocada de les vuit del vespre a les 12 de la nit i el seguiment de la protesta també ha estat massiu per part dels treballadors de l’emissora, i ha afectat de ple la transmissió del partit del Barça a Mànchester.