Cercador de serveis

Serveis

Serveis

Serveis

- Dm 4 mai 2010

El Sindicat de Periodistes de Catalunya / Sindicat de Professionals de la Comunicació (SPC) ofereix un servei d'assessorament laboral i sindical per ajudar, assistir i acompanyar els treballadors i treballadores d’aquest sector en la defensa i millora dels seus drets i condicions de treball, ja sigui a títol individual o bé col·lectivament.

Serveis

- Dc 18 jul 2012

CEMTA: Centre europeu de Medicina i Teràpies Alternatives

Terapeuta: Josep Ma√Īogil Lucas. Hipn√≤leg Cl√≠nic, Natur√≤pata, Home√≤pata, Trainer en PNL

Oferta per a afiliats/des a l’SPC

Primera visita: p√ļblic en general, 90 ‚ā¨. Per als/les afiliats/des, 58 ‚ā¨
Resta de visites: p√ļblic en general, 70 ‚ā¨. Per als/les afiliats/des, 58 ‚ā¨

Imprescindible presentar el carnet d’afiliat/da en vigor per gaudir del descompte.

Tractament de:

Addiccions (tabaquisme, alcoholisme, ludopaties...)
Depressions, estres, ansietat

Serveis

- Dc 8 des 2010

Es troba situada al municipi d'Albarca, a Cornudella de Montsant, a la comarca del Priorat, en ple Parc Natural de la Serra del Montsant, coneguda pels seus famosos vins de denominaci√≥ d'origen. La casa t√© capacitat per entre dues i dotze persones i es lloga √≠ntegrament. Disposa de jard√≠ i mirador privat, barbacoa i terrasses amb vistes al Montsant. Excursions, senderisme i esports d'aventura. OFEREIX: Cap de setmana (dues persones) 200 ‚ā¨ - (vuit persones) 320 ‚ā¨. Descompte del 10 % per a afiliats als sindicats de la FeSP i als seus familiars directes. Cal mostrar el carnet a l'arribada.

Serveis

- Dc 8 des 2010

Casa d'acollida d'activitats de grup, genèricament de creixement personal. Pots gaudir d'activitats diverses com: seminaris, trobades, retirs de ioga, risoteràpia, relaxació, shiatsu, reiki, musicoteràpia, etc.

Disposem de 49 places. Si no es participa en cap activitat el preu √©s de 130‚ā¨ el cap de setmana en r√®gim de pensi√≥ complerta; descompte del 20% per als/les afilats/des de la FeSP.

Contacte:Albert Hervàs.
Adreça: C/ Major, 16. Belianes (Lleida)
Telèfon: 973 330 579 / 646 012 852
www.calmassot.com

Serveis

- Dm 4 mai 2010

CAN BONADA, A Serrat (Queralbs) Sra Feli: 649 834 639. info@elredall.com. www.elredall.com. Disposa de vuit allotjaments equipats amb llar, cuina amb tots els electrodomèstics (amb rentavaixelles, TV, connexió telemàtica, botiga, barbacoa exterior, guarderia infantil. Activitats: senderisme, tir amb arc, excursions, esports d'aventura. Preus especials per als afiliats. 20% de descompte en temporada baixa. S'aconsella consultar prèviament.

Serveis

- Dm 4 mai 2010

Important reducci√≥ del preu al Casablanca Hotel, petits i acollidors bungalows a Deltebre, al cor del parc natural de l’Ebre. El preu inclou p√†rquing privat, servei de neteja diari, informaci√≥ i programes d'excursions pel parc. Per a nens fins a dos anys, disponibilitat de bressol. S'accepten animals dom√®stics. Contacte: Sra, Josefina, Tel. 977 48.92.91.

Serveis

- Dm 4 mai 2010

L’SPC ofereix anualment el servei d’assessoria en la Declaració de la Renda. La tarifa per a la confecció de la Declaració de Renda és de 25 euros per a l’afiliació i de 60 euros per a cònjuges i altres persones no afiliades.

Si és del vostre interès utilitzar aquest servei, cal que ens envieu un correu electrònic (spc@sindicatperiodistes.cat), en el qual s’ha d’aportar: